Returer

Returer

ÅNGERRÄTT/RETUR

Du har enligt gällande lag, 14 dagars ångerrätt (utom de varor som är specialbeställda varor) om du vill byta till annan produkt, färg, storlek eller ångra ditt köp. Observera att om du vill returnera något så måste du först kontakta oss för ett godkännande. Varan ska returneras till oss oanvänd och oskadad i originalförpackning. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Bifoga också följesedel och kvitto. Du står för returfrakten och eventuella transportskador. Ofullständigt frankerade paket och paket skickade mot postförskott löser vi inte ut.

Vi följer lagen om distansavtal (minst 14 dagar): http://www.konsumentverket.se/Foretag/Konsumentratt/Lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/


REKLAMATION
Kontrollera dina varor så fort du tagit emot dem. Om något skule vara fel eller skadat, så ber vi dig att kontakta oss inom 3 dagar. Vid skadat gods ber vi dig att fotografera eventuellt skadat emballage och gods. Spara gods och originalemballage tills det att reklamationen har gått igenom. Godkända reklamationer sker utan kostnad för dig. Om en tvist skulle uppstå följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

AVBESTÄLLA ORDER
Ja, men då måste det ske innan vi har hunnit skicka den. Vid avbeställning av redan lagd order debiteras 69 kr. Detta för att täcka våra kostnader för administration och avgift för betalningsalternativet. 

LEVERANSTID
Leveranstiden för lagerförda varor är 1-3 arbetsdagar efter att produkten blivit skickad. Vi skickar din produkt senast efter 7 dagar, men oftare betydligt tidigare. Vi ansvarar ej för DHLs leveransförsening. Vid exeptionellt hög efterfrågan på våra varor kan leveranstiden öka något, det är ovanligt och vi svarar snabbt på leveransfrågor på info@atlashome.se